"Nyáron hűt, télen fűt"


Kül- és beltéri árnyékolókkal szabályozható a helyiségekbe bejutó napfény.

A legtöbb energiát télen a fűtésre, nyáron pedig a hűtésre fordítjuk. A nyílászárók nagyon fontos szerepet játszanak egy háztartás energia felhasználásában. A  külső árnyékolók, a külső- és felsőtokos (belsőtokos) redőny-rendszerek hatékony segítséget adnak a költségtudatos gazdálkodásában.

 

VAKOLHATO TOKOS ALUMÍNIUM ÉS MŰANYAG REDŐNYRENDSZEREINK:

Épülő házának tervezésekor a legjobb választás az áthidalóba rejtett "Vakolható tokos" alumínium redőnyrendszer, mely szakszerű beépítés esetén maximális hőszigetelést biztosít.

A beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, ezáltal az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:

 -a vakolás után a redőnytok kívülről nem látható
 -a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé
 -a tokszerkezet hőhídmentes és heroal alumínium léccel szerelve kiváló hő-, és hangszigetelő.

Ha kedvezőbb árfekvésű termket keres, ajánljuk a műanyag lamellás vakolható tokos redőnyeinket, miközben nem kell lemondania a minőségi alapanyagokról.

 

 

KÜLSŐ TOKOS ALUMÍNIUM REDŐNYRENDSZEREINK:

Az alumínium redőnyrendszer kiváló választás a megbízható, hosszú élettartamú, biztonságos és kimagasló német minőségű termékeket előnyben részesítők számára.

 

 "heroMax" alumínium redőnyrendszer alulcsapott tokkal (45°)

 

 

 


  "heroTOP" ívelt tokos, alumínium redőnyrendszer

A redőnyrendszert nem rejtjük el a vakolatba, így lesz a ház homlokzatának gyöngyszeme.

A heroal alumínium redőnyrendszer a felhasznált anyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít. Az épület nyílászáróira felszerelt redőnyök a természet minden támadásának ki vannak téve, így a hagyományos lakkozás nem bírja sokáig, ezért a nyers alumínium felületeket, a színt adó porlakk réteg felhordása után egy mattosodást gátló, vastag lakkréteggel látják el. E lakkrétegeket külön-külön égetik rá az alumínium felületre, mely az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:

 - határozottan nagyobb tartósság
 - jobb ellenállási képesség
 - színtartósság, és UV sugárzás elleni védelem

A "heroTop" alumínium redőnyrendszer egyesíti a minőséget az esztétikummal.

 

 

Technikai lehetőségek:vakolható tokos és külső tokos alumínium redőnyök esetén:

 

- ClickStop feltolásgátló rendszer:

A szabadalmaztatott ClickStop feltolásgátló rendszer, az otthonának védelmet, Önnek nyugalmat biztosít. A rendszer erős acélfogai meggátolják az illetéktelen behatolót a redőnypalást feltolásában. A ClickStop feltolásgátló rendszer teljesen függetlenül működik a kezelési módok megválasztásától. *

 

- BECKER motorok, vezérlések:

A Becker motorok és vezérlések kombinálásával kényelem és praktikum költözik az Ön otthonába: Reggel ki sem kell kelnie a meleg ágyból ahhoz, hogy meglássa az első napsugarakat, este pedig a fotelben ülve, egyetlen gombnyomással zárhatja ki a külvilágot az életéből.


A hosszú élettartamukról és halk működésükről ismert minőségi német termékekre széleskörű garanciát biztosítunk.

További információkért kattintson ide

- Integrált szúnyogháló rendszer:

A modern rendszerekben ésszerű és gazdaságos választás a redőny szúnyoghálóval való kombinálása. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető. *

- Egyedi
RAL szín és faeres kivitel választása:

A RAL színskála egyedi színei lehetővé teszik Önnek, hogy az épületének, stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki. A redőnylécek színe az általunk forgalmazott színskálából választható, ezek utólagos RAL színezése nem megoldható!


*(A ClickStop feltolásgátló rendszer az integrált szúnyogháló rendszerrel együtt nem alkalmazható.)

 

 

RÁÉPÍTHETŐ (BELSŐ TOKOS)  REDŐNYRENDSZEREINK:

 

Az ráépíthető redőnyrendszer, egy biztos megoldás a kényelem és a maximális hőszigetelés kialakítására.

A rendszer nagy előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, hogy ezeket a tokokat a nyílászárókkal együtt építjük be, ezáltal időt és pénzt spórolhatunk. A kívánt építési helyzetre előkészített redőnytokok szerelése egyszerűen kivitelezhető. A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül.

A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

 

 

A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető. 

 

 

 

 

 KÜLSŐ TOKOS  MŰANYAG REDŐNYRENDSZEREINK:

 "Új típusú" redőny - minőség a műanyag redőnyrendszerek családjában.

  Napjaink hőszigetelt nyílászáróinak, esztétikus műanyag redőnyrendszere

Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni.

A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. Praktikuma abban rejlik, hogy egy termékben két rendszer található. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető.

A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik.

"Hagyományos" redőny egy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségeket magába rejtő redőnyrendszer, amely kedvező árával csalogatja megrendelőit.

Kiváló minőségű műanyag alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot és a problémamentes működést. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése alapesetben gurtnival történik, de zsinóros működtetés is választható.

Technikai lehetőségek:

Arriterezés:
A használat során előfordulhat, hogy a redőnypalást lécei oldalirányban elcsúsznak, így a redőny elakad, működtetése nehézkessé válik. Az arriterező gép segítségével a lécek egyik végébe fémtüskét préselünk, melyek az összefűzés után megakadályozzák a redőnylécek oldalirányú elcsúszását és garantálják a termék biztonságos működését.